2000 TL ve Üzeri Alışverişinize %20 İndirim! Alışverişe Başla

Propolis Kullananların Yorumları

25-01-2023 17:37
Propolis Kullananların Yorumları

Propolis kullananların yorumları her zaman olumlu şekildedir. Eğer daha önce bu mucizevi ürünü duymadıysanız size biraz yapısından bahsedelim. Propolis, arıların kovanlarını korumak için ürettikleri maddedir. Kovanlarının dışında bulunan propolisli bölge sayesinde arılar kovana girerken hijyenik bir şekilde arınırlar. Aynı zamanda propolis sayesinde yabancı hayvanların da kovana girmesi yasaklanır. Yani anlaşılacağı üzere propolis arıların güvenliği ve ballarının temizliği için oldukça önemli bir üründür. Peki bu ürünü kullananlar ne kadar memnun? Hep beraber propolis kullananların yorumlarına bir göz atalım.

 

Propolis Kullananların Yorumları

Propolis kullananların yorumları, ürüne ilgisi olanların merak konusu. Daha önce bize verilmiş siparişlere gelen yorumları sizler için derledik.

"Kısa bir süre içerisinde olumlu etkilerini gördüm, çevremdeki herkese mutlaka öneriyorum.”

 

"Anneme düzenli olarak alıyorum. Kendisinin alerjisi olduğu için takviye alamıyor, propolis kullanıyor. Suda çözünüyor olması da çok iyi, çay ile tüketiyor. Şimdiden enerji ve kuvveti geri geldi.”

 

"Oğlumun öksürüğü için aldım, birkaç günde kesildi. Tadı biraz acı çocuklar sevmiyor ama portakal suyu ile çok iyi gidiyor.”

 

"Özellikle de okula giden çocuğunuz varsa mutlaka alın. Hastalansalar da çabucak ayakta atlatıyorlar propolis sayesinde.”

 

"Çocuklarıma 4 yaşından beri veriyorum. Genelde meyve suyu ile içmeyi tercih ediyorlar. Sıvı olması ise harika, yemeklere de koyabiliyorum.”

 

"Biraz geç keşfettim ama artık hep kullanacağım. Kullandığım haftadan itibaren olumlu etkilerini görmeye başladım. Artık daha zinde ve güçlü hissediyorum.”

 

"Özellikle de bağışıklığınız düşükse ve çok çabuk hastalanıyorsanız bence ideal bir ürün. Kış aylarının vazgeçilmezi.”

Doğal Propolis Tedarikçisi

Propolis öyle faydalı ve etkili bir üründür ki kullanıp da memnun kalmayan bulmak zordur. Eğer siz de güvenilir ve hakiki bir propolis markası arıyorsanız Toros Dağı’na güvenebilirsiniz. Toros Dağı Bal firması olarak yıllardır arıcılık yapmakta olan bir firmayız. Babadan gelen bir meslek olan arıcılığı son derece dikkatli ve özenle yapmaktayız. Bu özen elbette ki ürünlerimize de yansıyor. Siz de hakiki propolis arayışındaysanız Toros Dağı’nın ürünlerine güvenebilirsiniz.

Hemen Toros Dağı Bal Propolis Damla ürününe göz atıp, satın alın!

Sınırlı üretim Doğal Bal ürünlerine göz atmak için ziyaret edin!

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.