2000 TL ve Üzeri Alışverişinize %20 İndirim! Alışverişe Başla

Propolis Damla Nedir? Nasıl Kullanılır?

02-02-2023 20:33
Propolis Damla Nedir? Nasıl Kullanılır?

Propolis damla nedir ve neden kullanmalıyım diye düşünüyorsanız bu içerik tam da sizler için hazırlandı. Arıların sıkça kullandığı mucizevi bir ürün olan propolis, bitkilerin taze filizlerinden toplanan sakız kıvamında oldukça özel bir maddedir. Arılar bu madde ile kovanlarını ve kendilerini korumaktadır. Propolis ise kimi zaman peteklerine yama da yaptıkları bilinmektedir. Aynı zamanda beslenmek için de kullandıkları özel bir üründür. 

Propolis Damla Nedir?

Propolis damla nedir sorumuza geri dönecek olursak bu ürünün damla formatına getirilmesi ile ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Bizlerin tüketebilmesi için propolis damla formatına getiriliyor ve sofralarımıza kadar ulaşıyor. Propolisi toz ya da sprey olarak da tüketmek mümkündür. Fakat damla olarak aldığınız zaman çaylara ve yemeklere çok daha kolay koyulabiliyor. 

Propolis Damla Nasıl Kullanılır?

Propolis damla nasıl kullanılır diye soracak olursanız sizlere çok fazla önerimiz olacak. Bu ürün damla formunda olduğu için dilediğiniz yemeğe koyabilirsiniz. İsterseniz ekmeğin içine, isterseniz de meyve suyuna bir iki damla damlatabilirsiniz. Bunun dışında bitki çaylarına oldukça yakışmaktadır. Çocuklara verirken ise genelde meyve sularına karıştırılmaktadır. Dilerseniz yaptığınız sebze ve et yemeklerine de propolis koyabilirsiniz. Fakat biraz keskin bir lezzeti olduğu için çok fazla koymamanız gerektiğini de söylemek gerekiyor.

Propolis Damla Nasıl Tüketilmeli?

Propolis damla nasıl tüketilmeli konusu yaşa göre değişiklik gösterebilir. Ufak yaştaki çocukların günde birkaç damla alması gerekirken, ileriki yaşlarda bu oran arttırılabilir. Genelde iyi sonuç almak için yetişkin bir bireyin yılda 2 şişe propolis kullanması gerekmektedir. İyi bir propolis damla markası arayışındaysanız Toros Dağı ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Kalite ve doğallığı esas alan Toros Dağı ile henüz tanışmadıysanız hemen şimdi indirimli ürünlere göz atabilirsiniz.
 

Hemen Toros Dağı Bal Propolis Damla ürününe göz atıp, satın alın!

Sınırlı üretim Doğal Bal ürünlerine göz atmak için ziyaret edin!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.